Chestia cu voturile

Dacă e ceva ce mă enervează pe mine la concursurile online e partea de voturi. De ce ? Pentru că nu se votează corect și rareori câștigă cine merită să câștige.

Nu mi se pare relevant să ai ”cele mai multe voturi”, ”cele mai multe like-uri” și alte prostii din astea. Pui toți căcăcioșii să te voteze și woaaaa, incredibil! Eu când votez ceva, votez că-mi place ( sau ca să ajut pe cineva, dacă eu consider că e ok ), nu că ”hai, fă-mi favoarea asta, e de căcat ce trebuie să votezi, dar votează, totuși!!”. Thanks, but no, thanks. Nu încurajez porcăriile să iasă la suprafață, deși, din păcate, tot alea ies, cum necum.

Nu o mai lungesc, cred că ați priceput ideea. Criteriile de jurizare ale oricărui concurs, mai ales online, ar trebui să fie mult mai serioase și riguroase, de asemenea. Votul online nu e chiar atât de democratic precum în aparență. Acestea fiind ”plânse”, am un caz. 😀 Îl știți, poate, pe Reclame-TV, analizează reclamele românești sau străine, le găsește defecte, pe unele le laudă și tot ce are legătură cu falsa reclamă, semnalizează, cu foarte mult umor, bineînțeles. No, el participă la concursul Grand Spoof 2011 cu 2 creații. Mie una îmi place ”Pateul dichisit”, pe care am și votat-o. ( un fel de parodie pentru o reclamă românească la pateu ) Aveți aici link-ul: Pateul dichisit. Urmăriți și dacă vă place, eu una vă încurajez să-l votați. Nu e nevoie să vă faceți cont, puteți vota prin Facebook – atât de simplu, nu-i așa ? Până în 11 August.

Cam asta am avut de zis, pe scurt. Păstrez însă o veste mare, mare de tot pentru voi, zilele ce urmează. 😛 Stay tuned!!!

7 comentarii

    1. Ți-am mai spus, încurajez ce consider eu că merită. 🙂 Plăcerea e a mea, măcar de te-ar vota cine mă citește …

  1. Da, si pe mine ma enerveaza concursurile unde se lasa cu voturi „cheama-ti toti prietenii sa dea Like paginii noastre si sa te voteze”. Recunosc ca am votat si eu cand ma bazaia cate un prieten ca ii trebuie un Like, asta e 😀

    Votat clipul 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s