Perspectiva urii la români

Am promis că „instalez” o nouă categorie ( am o grămadă, deja, nu ? :)) ) în care, de cele mai multe ori, voi pune un link către ceva ce mi-a plăcut foarte mult, cum ar fi un articol, un videoclip, un citat, o poză deosebită, ceva așa, scurt – merge foarte bine atunci când nu am timp să scriu ceva mai lung și mai plin de miez, dar găsesc lucruri interesante și le pun în bookmark-ul browser-ului .. și iată că am găsit și numele categoriei, că până acum m-am tot întrebat cum pisici să denumesc drăcia. Ce m-a determinat să fac asta fix acum, în miez de noapte ?

Articolul acesta, care mi-a mers la suflet. Așa, amar, parcă … Îmi pare rău că debutez astfel, cu această categorie, dar merită să citiți articolul și să vă gândiți bine la ce scrie acolo.

10 comentarii

  1. Aha, va sa zica ne ataci prin invaluire cu quickies 😀 Un croseu de stanga si suntem jos :))) Lasa ca e bine si asa. Cum ai zis, uneori parca nu e timpul sau nu ai starea sa scrii mult. Felicitari pentru o noua categorie 😀

  2. Sad, but true 🙂 Interesant articolul…
    Pai asteptam o solutie colectiva pentru ca fiecare roman se gandeste la bine lui, la faptul ca vrea sa-si creasca copiii intr-un mediu unde o vor duce bine el si familia lui si unde vor fi respectati. Atunci de ce sa inceapa el sa produca o schimbare, daca ceilalti nu misca un deget? (da, corect, curtea vecinului)

    1. Da, dar tocmai gândirea asta ne împiedică să înaintăm … Nu trebuie să pornim revoluții și prostii masive. E exact ca citatul ăla … if you want to change the world, you would better start changing yourself first.

    1. I will, i will 😀 Internetul e plin și de lucruri faine, așa că o să le împart și pe blog, nu doar pe pagina mea de Facebook, că acolo mai dau ”share”. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s