Căutări haioase

Până acum n-am scris despre asta, că n-am găsit căutări extraordinare pe google care să ajungă la mine, dar acum nu mai pot. :)))

Atenție, vă rog, se caută ”cel mai lat bărbat”. =)))) Lat la ce, mă întreb eu ? Probabil la știință … Oricum, nu știu să vă spun cum ați putea să o contactați pe această minunată femeie, ( sper că e o ea ) în caz că faceți parte din această categorie, dar puteți să dați aici de știre, poate că o să vadă și o să-i fie satisfăcută … nevoia de inteligență.

Acum, ce să zic, îmi plac animalele și le știu cam pe toate, dar nu am auzit vreodată să existe ”maimuța polară”. Dragul meu, oricine ai fi tu care ai căutat asta, te invit să te duci până în Antarctica în curul gol și cu siguranță o vei descoperi. Să-i faci și o poză, să nu murim noi proști.

Ah, nu mai poci. :)) Deci avem ăăă ”florinel si ioana sunt frate si sora sau”. Sau ce ? S-au f*tut ? ( Doamne, iartă păcătoasa ) Atunci e bai, că ies copii, cel mai probabil, cu malformații. Folosiți măcar prezervative, măi, ce draci.

”Domnișoara știe tot welcome joc” – oi fi eu ?

”De ce mint bărbații” – e un subiect prea complicat, îmi pare rău, așteaptă să scot de sub naftalină articolul despre minciuni.

Și cum am ajuns la sex, partea mea preferată … cineva e curios / curioasă de ”Întîmplări al sexului oral”. Cum să-ți spun eu ție … nu poți știi până nu treci prin asta. Dacă aveți, dragilor, cunoștință de așa ceva, dezbrăcați-vă de inhibiții, acum e momentul adevărului. Puteți începe cu ”un prieten” sau ”o prietenă” … :))

7 comentarii

 1. Of si eu de cand zic sa scriu despre asta.La mine cautarile sunt si mai nefericite,unele de genul: „de ce ma caut in ratacire” sau „vreau sa fie scris pe sicriu tot ce am” :))

 2. Peste sabia mea a dat unul care căuta un nai la artizanat.
  Altul a vrut să afle cum se dau beşini în apă.
  Se vede treba ca nenea gugule o dat în patima beţiei!
  Banzai!

 3. :)))) Deci si la tine pe blog atung omuletzi cu imaginatie stufoasa. Daca dai o raita pe blogul meu, la pagina „cum m-ati gasit”, ai sa ai parte de o portie serioasa de ras, urmata de crampe la stomac. La mine primeaza morga si SRI-ul.

 4. Hai mă că e bine … pentru a ajunge la blogul meu unii au cautat media mea generala, media la teze, melodii cântate de mine, numele meu însoţit de adresa şi liceul unde învăţ. Iuu … ciudată chestia asta :))

 5. Ha…chiar azi m-a gasit cineva cautand „interviu angajare SRI”. Chiar as da un telefon la SRI, in vederea unei colaborari – reclama reciproca (sa vedem al cui site e mai tare….hehe…).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s